Микроблейдинг
ЗДРАВЕПОСЛЕДНИСВЯТ

Пригответе найлонови торбички… ваксините започват да действат

15 600 смъртни случая на седмица, които CDC прогнозира след Коледа, всъщност са смъртните случаи на ваксинирани хора, които умират от:

 1. Комбинация от унищожена имунна система и вариант на омикрон (това е много лек вариант)
 2. Синдром на ADE – преувеличен имунен отговор, предизвикан от антитела с лошо качество от ваксини, което причинява хипер-възпалителна реакция срещу прости инфекции като сезонен грип.CDC прогнозира, че 60 000 американци ще умират месечно през зимата, което означава, че можем да предвидим повече от 200 000 американци, убити от ваксини до пролетта.(По отношение на населението може да е около 3300 смъртни случая след ваксини.)

  Всичко това се влошава от общонационалния дефицит на витамин D, който се среща при хората главно през зимата поради ограниченото слънчево греене и дейности на открито (което допълнително се влошава от блокирането).

  Повече от 400 000 американци вече са починали от ваксини, до 600 000 до април

  Пандемичният анализатор Стив Кърш правилно отбеляза, че дори и с много консервативни оценки, ваксините срещу COVID вече са убили най-малко 388 000 души в Съединените щати.

  С други 60 000 мъртви всеки месец през зимата, може да има повече от 600 000 мъртви до пролетта. Това е еквивалент на повече от 10 пъти жертвите на войната във Виетнам или 200 пъти броя на жертвите на атаките близнаци на 11 септември 2001 г.

  Това превръща жертвите на ваксина в категорията на съвременния Холокост.

  Въпреки това властите продължават да твърдят, че всеки, който е ваксиниран, ще бъде защитен от covid, въпреки че данните ясно показват, че ваксинираните хора умират.

  Всъщност Стив Кърш и други анализатори все още са много консервативни с оценките си. Наистина е възможно в момента да се приближаваме до един милион жертви на ваксина само в Съединените щати, а до пролетта на 2022 г. със сигурност ще има много повече. Ваксината Covid е оръжие за депопулация, а не ваксина.

  Глобалните смъртни случаи от ваксини вероятно ще надхвърлят 10 милиона до средата на 2022 г., цифра, сравнима с жертвите на евреи по време на нацисткия холокост.

  Въпреки всичко това те все още ни казват да се ваксинираме, въпреки че ваксините явно не работят. Дори фактът, че те не работят, ни се дава като аргумент, че имаме нужда от „бустерни“ предимства.

  Едно бомбастично ново проучване показва, че омикронните ваксини са по същество безполезни

  Наскоро беше публикувано ново проучване от Колумбийския университет, публикувано от The New York Post .

  Проучването установи, че вариантът на омикрон е почти напълно устойчив на настоящите ваксини срещу covid. Това означава, че тези ваксини са абсолютно безполезни в момента и не предлагат никаква защита срещу омикрон.

  И не само не предлагат защита, но и увреждат имунната система на ваксинираните, което ги прави уязвими за всички други инфекции, включително обикновения грип.

  Както пише New York Post :

  „Ново проучване на Колумбийския университет казва, че вариантът на омикрон е „забележително устойчив“ на ваксини и дори бустерните дози няма да помогнат много. Това е лоша новина за страната, тъй като омикронът вече се разпространява и Covid-19 се увеличава в цялата страна.

  Изследователите изразиха загриженост относно наскоро публикувано проучване, тъй като множество омикронни мутации могат сериозно да влошат ефектите на ваксините или да ги изтрият напълно.

  Авторите на изследването дори предупредиха, че всички антитела от настоящите ваксини може да са остарели поради естествени вирусни мутации.

  „Не е преувеличено да се каже, че този вариант е само на една или две мутации от пълната резистентност към настоящите антитела на ваксината.

  С други думи, всеки човек, който може да бъде ваксиниран, няма полза от ваксините, но има огромни рискове и в същото време унищожена имунна система. Освен това има 10-кратен риск от развитие на рак поради потискане на противораковия компонент на имунната система (включително възстановяване на увредени хромозоми в клетъчните ядра).

  В заключение можем само да кажем, че така наречените covid „ваксини“ наистина са смъртоносна инжекция за обезлюдяване. И депопулацията в момента се ускорява, точно както ние и много независими учени и лекари отдавна предупреждавахме.

  Има зашеметяващо развитие на ситуацията с пандемията и потвърждение на масовото изчезване на ваксините. Центровете за контрол на заболяванията на САЩ (CDC) открито предупредиха, че до 15 500 американци ще умират всяка седмица от Коледа нататък и това ще продължи през началото на 2022 г.

  Според CDC това ще бъдат смъртни случаи от covid, но в действителност те ще бъдат смъртни случаи от ваксини. Тези ваксини използват иРНК, за да активират производството на токсични шипове протеини в човешкото тяло.

   

  Истинската заплаха са ваксините, а не вирусите

  Истинската болест са тези шипове протеини, които причиняват обширни съдови, неврологични и репродуктивни заболявания.

  Страничните ефекти на ваксините срещу covid са идентични със „симптомите“ на Covid-19 по проста причина – ваксините са пандемия, а не вируси.

  С други думи, когато хората се инжектират с ваксини, те се разболяват от това, което погрешно се приема за covid. И когато умрат, властите казват, че са умрели от covid, а не от ваксина. Предупредихме за този сценарий преди повече от година в  нашата статия .

  Системата за ранно предупреждение на CDC, която е свързана с американските болници, в момента показва голям брой тревожни сигнали, показващи, че се приближават голям брой ваксинирани хора.

  В паника, CDC стартира своята пропагандна машина и издаде изявление, което беше прието от няколко контролирани от света медии, включително британския Daily Mail , който представи прогнозите за предстоящото масово изчезване като мрачни.

  В The Daily Mail  можем да видим шокиращо признание, че едно от „най-големите огнища“ на омикрон в САЩ се е случило при „напълно ваксинираните“.

  До датата на тази статия, доколкото му е известно, не са докладвани смъртни случаи от омикрон при неваксиниран американец.

  Вместо това, вариантът на омикрон, подобно на делта варианта преди него, изглежда засяга предимно ваксинираните. Това е така, защото ваксините и бустерните дози са унищожили имунната им система.

  В заключение можем само да кажем, че така наречените covid „ваксини“ наистина са смъртоносна инжекция за обезлюдяване. И депопулацията в момента се ускорява, точно както ние и много независими учени и лекари отдавна предупреждавахме.

 3. Изображение: CDC току-що предупреди, че 15 000 американци ще умират ВСЯКА СЕДМИЦА до Коледа; но всъщност СМЪРТИТЕ ОТ ВАКСИНАТА се ускоряват точно както ни казваха независимите лекари през цялото време

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button