Криминални Новини

Проговори бившата приятелка на барикадиралия се в Люлин: Вкарва се във филми!

Близо 24 часа продължава драмата с барикадиралия се мъж в столичния квартал „Люлин”. За да помогне при преговорите с него пристигна и бившата му приятелка, с която той има дете.

Към момента на място все още има полиция и психолози, които разговарят с мъжа.

„Изведнъж се прибираме и гледаме летящи предмети. Викам му: „Добри, аз съм. Той искал от НСБОП, институции – несвързани работи. Нападал е дъщеря ми и съседското дете с нож”, казва домоуправителят Валентин Миланов.

Няколко съседи разказаха, че същият мъж ги е нападал в блока. Една от тях, пожелала анонимност, каза, че той ѝ е вадил и пистолет. Подавала е поне пет жалби в полицията, но от институциите ѝ отговорили, че нищо не се е случило с нея.

Мъжът, казват съседи, им е добре познат, защото живее тук отдавна. За него знаят, че е наркозависим и бивш затворник.

Жената, която има дете от криминално проявения мъж, казва, че от години не живеят заедно. Дошла тук, за да помогне, но той не искал да говори с нея.

По думите ѝ, барикадиралият се мъж „се вкарва във филм от дрогата и говори несвързани глупости, че ще го застрелят”. Признава, че освен към наркотици, той има зависимост и към алкохол. По думите на жената бащата на детето ѝ никога не е бил агресивен към нея.

Още новини

Back to top button