Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Прокурори в потрес от разпита на Киро по списъка Му. Изсипал едни листа, принтирани барабар с рекламите от google

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сега обаче да ви разкажем за разпита на Просто/то/ Киро, който поради радеви и херомустафови причини понастоящем ни е министър председател.

АФЕРА разкри, че прокурорите били потресени от това, което се наложило да видят с очите си и да чуят с ушите си.

Просто/то/ Киро изсипал една камара неподредени листове, принтирани от Гугъл и то така непрофесионално принтирани, че публикациите били нацвъкани и с рекламите от въпросните медии, от които били чопнати.

На прокурорските въпроси към Просто/то/ Киро какво знаел и откъде за имената от неговия списък, Киро хъкал, мъкал, мънкал и демонстрирал такава въпиюща безпросветност, липса на каквато и да е дори елементарна обща култура по отношение на политически и обществени процеси в България, че прокурорите останали със зяпнала уста от потрес.

Просто/то/ Киро демонстрирал и дълбоко невежество по отношение на разделението на властите, така и не успял да рече какво точно знае за „МихаЙлев и Маджо“ и изобщо за двама мъже ли става дума, или за един, а за Пеевски даже не знаел, че е бил депутат не само в това Народно събрание.

Разпитът на Просто/то/ Киро би могъл да влезе във филм на Тарантино, в случай, че Тарантино  може да достигне такива висоти на въображението за такъв абсурдно несмаслен образ като наш’то Просто Киро.

Afera.bg

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button