Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Просто Киро се пържи в горещо олио

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

България, 12.03.2022г. – водещата новина е безпрецедентаната опашка за олио в магазините от хранителната верига Кауфланд , които пуснаха промоция от 3.19 за литър. Хората, предимно от третата възраст, се наредиха на опашка още преди да отворят. Стигна се до бой в редицат от магазините в различни точки на България. Още сутринта има един починал в Бургас.

В Пазарджик магазина е разгромен.В същото време държавата спи.

Премиерът Кирил Петков, който бе изловен в Европа да се разхожда с чаша алкохол сред европейските ръководители, може би ое не е изтрезнял. Хората умират по опашките за олио, а властта мълчи.

Какво е това малодушие? Има ли управление въобще държавата България? Защо не се вземат адекватни мерки – както психологични, така и социални? Колко хора още трябва да измрат по опашките за олио?

Държавата прелива от свръхприходи от данъци. Всчики цени се качват, а с това и данъците, които отиват в правителството, но то не желае да върне нито лев в народа.

Призоваваме хората:

Споделете вашето възмущение! Това ли е държавата, в която искаме да живеем? Поискайте намаляване на ДДС на стоки, които са ощетени от войната!  Това са основно хляб и олио. Защо не се прави това?

Премиерът Кирил Петков пак ли ще анализира безпредметно ситуацията? Неговата жена Линда не готви ли с олио прескъпите си торти, които продава в центъра на София? Нали сте учили в Харвард? Къде са икономическите ви знания за излизане от криза като днешната?

Загоря мазнината на държавното управление?

Коментари

Коментара

loading…
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button