ПОСЛЕДНИ

Простотията вече стигна абсурдни измерения. Уж доброволното ваксиниране се превръща в медицински фашизъм

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Моля всякакви асоциации, групички и НПО-та, да внимават с препоръките си. Първо – ваксинирането е доброволно. Не може доброволното ваксиниране да доведе до санкции за отказ от лечение. А да препоръчам ли, който държавата му е казала, че като не се ваксинира, няма да го лекува безплатно, пък изобщо да не си плаща здравните осигуровки, защото така или иначе трябва да си плаща?

Вие наистина ли сте дебили или просто Ви плащат, за да говорите глупости? Все едно някой да настоява да си плащат лечението тези, които не ходят на профилактични прегледи, пушачите, алкохолиците, тези, които имат наднормено тегло и тези, които не си пазят здравето? Или вече животът е само за ваксинираните?

Диета без глад

Простотията вече стигна абсурдни измерения. Уж доброволното ваксиниране се превръща в медицински фашизъм. Нали сте ваксинирани, бе, защитени сте, какво Ви притеснява, ние си поемаме риска. Впрочем знаете ли колко ваксинирани също са в болниците? Ами да си плащат и те, защото ваксината не им е помогнала да не се заразят и разболеят. Ако тръгнем по този път, абсурдът и омразата ще станат пълни.

Вземете се озаптете. Ставате смешни и жалки и само предизвиквате хората. Защото малко остава да излезем на улицата.

Елена Гунчева

Проверка по рама

Коментари

Коментара

Игра на Богове -Възходът на падението
loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button