Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Путин 21 години възпитава войници в Русия, а Европа – джендъри

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Каракачанов каза защо европейската дипломация се провали

Пряка заплаха за сигурността на страната ни няма. Военните действия се водят на територията на Украйна. Едва ли Руската федерация обмисля да разширява конфликта, което би било голяма грешка. Другите държави, с които граничи Украйна – Полша, Румъния, а през морето и България, са членки на НАТО. Тогава ще се задейства член 5-и”. Това заяви бившият военен министър Красимир Каракачанов в ефира на Нова.

По думите му рисковете от този конфликт обаче са много. „Санкции ще има и те ще засегнат всички. Ако германската икономиката може да издържи – то това не важи за българската”.

Според него европейската дипломация се е провалила, тъй като „отдавна е безхарактерна и неадекватна”. „Тя е дипломация на двойните стандарти. От години Европа е подложенана различни изпитания, за съжаление все близо до България. При предишния конфликт в Сирия Европа беше залята от бежанска вълна. С какво се занимаваше Европа, когато България беше залята от нелегални имигранти, когато в Европа гърмяха бомби и ислямски терористи избиваха цивилни европейски граждани. ЕС от тогава до днес ни занимава с глобалното затопляне, с нехуманното отношение към кравите, занимаваме се с джендър идеологията.. Европа е неадекватна. 21 години Путин възпитава войници в Русия, а Европа възпитава джендъри”, категоричен е той.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button