Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Радев към Петков: Законността е най-важната битка, от която зависят всички останали

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Законността е най-важната битка, от която зависят всички останали. Това каза президентът Румен Радев по време на срещата с ПП „Продължаваме промяната“ за връчване на първия проучвателен мандат за съставяне на правителство, предаде „Фокус“.

„Уважаеми г-н Петков, върху вас и партиите партньори в коалицията пада отговорността да реформирате порочния властови модел, наследен от 12-годишното авторитарно управление. Да се справите с корупцията и беззаконието, с неравенствата и несправедливостта, които те пораждат, да изхвърлите задкулисието от държавата“, заяви Радев.„Като министър вие се убедихме колко силна е дълбоката държава, която брани привилегиите и безнаказаността на корупционерите. В тези усилия Ваш основен ресурс ще бъде подкрепата на хората. Вярвам, че осъзнаване, че ако не постигнете решителни оздравителни промени в прокуратурата и правораздаването още в първите 100 дни, няма как коалицията да спечели битката за бъдещето на България. Защото законността е най-важната битка, от която зависят всички останали“, посочи президентът.

„Вярвам, че Вие ще намерите сили да го сторите, защото гласът на площада и гласът от урните иска законност. От Вас и вашите министри зависи да не го разочаровате. Битката с бедността и отстояването на българските национални интереси навън са другите предизвикателства, които следва да бъдат Ваши основни приоритети. На добър час! Желая Ви успех в изграждането на свободна, демократична, просперираща и европейска България“, допълни той.

Коментари

Коментара

loading…
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button