Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Радев: От президентския вот зависи дали олигархията ще се върне на власт

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
От изборите за президент и вицепрезидент ще зависи много дали олигархията и статуквото, които са се просмукали на всички нива в държавата, ще намерят легитимация и ще се върнат на власт чрез президентската институция или ще отекат завинаги в историята и ще отпушим пътя към развитието ни като модерна и просперираща държава.
Това каза държавният глава Румен Радев, който на 14 ноември ще се бори за втори президентски мандат.
„Още в началото на мандата ни с Илияна Йотова се сблъскахме с превзетата държава. Изминалите пет години бяха съпроводени с изпитания и битки. Това бяха пет години в защита на държавността. Пет години, през които именно подкрепата на хората ни даваше сила, и благодарение на която президентската институция се утвърди като стожер на стабилност и държавност на фона на драстичния упадък на доверие в политическите сили и институциите“ , посочи той при срещата си с жителите на Шумен и Търговище, става ясно от публикация във Facebook.

Дори в най-тежките времена на непрекъснати атаки ние не се огънахме, поели ангажимента да не отстъпваме от принципите си и да отстояваме държавността в интерес на българите. Защото не се страхувахме да бъдем гласa на честните и почтени хора, да посочваме недъзите и да призоваваме за събуждане и отхвърляне на управлението, което се провеждаше чрез насаждане на страх, лъжи и манипулации. Каузата ни е в името на нова България, обединени от справедливост, свобода и солидарност.

Днес България обсъжда нови идеи и търси нови решения. Проблемите се изричат без страх и на глас. Но промяната няма да бъде бърза и лесна. България има нужда от силна и независима президентска институция, която да не скланя глава пред силните на деня и обслужва тяснопартийни и олигархични интереси, категоричен е Радев.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button