Криминални Новини

Разбиха лабораторията на Димитър Елмазов, отнеха му арсенала за дрога

Разбиха лаборатория за производство на пико в бургаския жк. „Меден рудник“. Ченгета от Четвърто РУ нахлуха в апартамент в блок 104 в най-големия жилищен комплекс, предава Флагман.бг.

Полицаите са претърсили имот, в който под наем живеел 30-годишният Димитър Елмазов от созополското село Присад. Оказало се, че мъжът е превърнал апартамента в наркокухня, тъй като при претърсването са намерени чиния с остатъци от бяло кристалообразно вещество – метамфетамин/, свивка с бучка кафяво кристалообразно вещество.

В едната от стаите имало чаша с остатъци от бяло кристалообразно вещество по нея, което също реагирало на пико, множество прекурсори и съоръжения за производство на наркотични вещества – лабораторен термометър, електронна везна, еднолитрово пластмасово шише с мътна течност, еднолитрово шише с течност от бяло кристалообразно вещество, йод на топчета, кутийка с червен фосфор и други вещества, необходими за производството на наркотици.

Димитър Елмазов е бил закопчан с белезници и изведен от блока. Той е пратен в ареста за срок до 24 часа, след което предстои да му бъде повдигнато обвинение за производство на дрога. Работата по случая продължава.

Припомняме, че в същия блок 104 живее друга криминална фигура. Става дума за 37-годишния Радослав Стойчев, познат с прякора си „Тафо“, който открадна телевизора на свой комшия (ВИЖТЕ ТУК), а през януари т.г. отмъкна мобилния телефон на 61-годишна жена, докато чака автобуса на спирката до УМБАЛ-Бургас в жк „Зорница“

Още новини

Back to top button