ПОСЛЕДНИ

Разкритие! Депутат на Копейкин работи за бивш кмет от Герб

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Депутатката на Костя Копейкин, Елена Гунчева работи за бившият кмет и настоящ депутат от партия Герб Иван Тотев, по известен в града под тепетата като Мамин Ваньо.

До разкритието се стигна в деня на протеста, когато много подръжници на Герб аплодираха действията на Елена Гунчева не само в социалните мрежи.

Диета без глад

Естествено това не е останало незабелязано и от съпартийците при което на следващият ден е избухнал скандал между нея и ваксинираният, уж неваксиниран секретар на партията Николай Дренчев, който искал да научи именно от Гунчева, как от Пловдив са дошли на протеста  с автобусите платени от Копейкин, само членове и симпатизанти на  партия Герб и кой е тайният спонсор, който е платил надниците на протестиращите.

При което Гунчева буквално е избесняла, но не е дала смислени обяснения, но пък за сметка на това Дренчев и е казал, че е наясно, че това е Иван Тотев бившият кмет от Герб, както било ясно и на цялата парламентарна група на Герб, които ги поздравявали за успешният общ протест.

Реакцията на Гунчева, която стана известна именно с атаките си по Герб в продължение на 2 години в социалната мрежа Фейсбук не закъсняла въпреки и с бесни крясъци, разкриват очевидци, като споделят че крещейки посъветвала Дренчев да си гледа другарите от ДС в БСП и да не се бърка в нейните дела в Пловдив, защото само заради нея хората за Копейкин  са взели депутатско място в Пловдив и тя вземала решенията с кой и кога да се коалира, за каузата.

Коя кауза все още никой не е наясно, но вече е ясно, че Гунчева и Мамин Ваньо са в доста добри отношения както финансово, така и политически.

Проверка по рама

Игра на Богове -Възходът на падението

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button