ОБЩЕСТВОУ Нас

Роднина на убития Иво: Жена му се държи стоически заради децата

Редактор: Недко Петров

Стопкадър Нова Тв

Сестрата на Надя, която е съпруга на убития на Женския пазар в София Иво Андреев, каза какво се случва след трагедията.

Надя се държи стоически, най-вече заради децата. Малкото момиченце е на година, а голямото на 6. Иво има и по-голямо дете от друга жена.

Не познавам съседа, който уби Иво, знам за различни ситуации, знам откъслечно, чували сме за това че проблемите, които имат между тях, са изключително дребни, но постоянни натрупващи се задълбочаващи се проблеми. Иво и Надя се справяха сами с тях, търсейки институции, търсейки нормалните пътища във всяка една законово уредена страна, по които да вървят, с които да се справят. Давали са многократно сигнали до всички възможни институции, но защо не са взети мерки, не зная, каза за Нова Тв Ася Мирчева.

Надя и децата ходят на психолог, моите също. Те знаят, че Иво вече го няма, но не сме им казали какво се е случило. Много трудно ще бъде на Надя да продължи да живее в същото жилище, може би трябва да си потърси нов дом. Трудно ще й бъде и да си върши работата със същия дух, тъй като тя е фотограф на свободна практика и е снимала много щастливи семейства, допълни Мирчева.

Още новини

Back to top button