Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Румен Радев е бесен! Напук на цяла Европа, украинците отиват право в затвора

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Украинските бежанци започват сериозно да пречат на нормалния начин на живот у нас. Повечето от тях буйстват и правят престъпление след престъпление, а на всичкото отгоре България им осигурява средства за живеене.

Това обаче приключи. Вътрешният министър Бойко Рашков от седмици се бори с украинските безредици и е уведомил президента Румен Радев, че трябва да се вземат спешни мерки по казуса с бежанците.

Случаят е особено сложен, тъй като целият ЕС стои зад украинските бежанци и не дават и косъм да падне от главите им. Румен Радев обаче е дал зелена светлина на Рашков да арестува всеки, който извършва престъпления, независимо от социалния му и етнически статус.

Случката, която е вбесила ген. Радев, е от Свети Влас. Преди дни на влизане там, на кръговото, украинци са премахнали българското знаме, за да сложат украинското, писа Uniconbg.com.

Това обаче не е всичко. Ресторантьорите в Свети Влас се оплакват, че в заведенията им постоянно идват украинци, консумират за много пари и накрая си тръгват без да платят. Затова в повечето заведения вече първо се плаща и после се консумира.

В магазините във Варна пък продавачите се оплакват, че често идват украински бежанци, които чупят стоката и след това не я заплащат.

Президентът Радев е решен да спре всички тези безчинства. Той лично щял да следи дали бежанците се наказват подобаващо за това, което причиняват у нас.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button