Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Румен Радев уреди доведения си син на сладък пост

 Доведеният син на Румен Радев започна официално работа, писа „Ретро“.

 От началото на септември Страхил Свиленски, който е наследник на първата дама Десислава Радева от брака й с Георги Свиленски, е част от екипа на международната фирма „Прайс уотърхаус купърс“.  Компанията се занимава с дейности в сферата на консултантските услуги, а синът на Деси Радева е назначен в българския клон, чиято централа е в центъра на София.

Позицията му е младши консултант по застраховане. Според справка в интернет заплащането за година възлиза на 20 000 лв. Свински-младши е сред най-младите попълнения в екипа и ако успее, да се докажа професионално има шанс за още по-високо възнаграждение, тъй като компанията борави с активи за милиони на територията на много страни.

Шефът на българското представителство Божидар Нейчев всъщност бил личен познат на президента Румен Радев. Държавният глава неведнъж се включва в различни инициативи на компанията и е бил патрон на техните кампании. Радев е в близки отношения с доведения си син Страхил и по всяка вероятност е съдействал за новото работно място.

Страхил се прибра от Америка преди година. Досега Свиленски-младши не успяваше да намери призванието си. Той завърши бакалавър по „Бизнес администрация“ в университета „Маунт Мърси“ в щата Айова. След това се върна в родината, но не продължи към следващата степен на обучение – магистратура, макар да имаше амбиции да го направи в някои от престижните европейски университети. Синът на първата дама прекрати  окончателно и спортната си кариера. От  ученик той е волейболна надежда. Играл е за „Левски“ докато е бил в испанската гимназия, а след това и в университетския тим в Америка.

Материалът Румен Радев уреди доведения си син на сладък пост е публикуван за пръв път на Байрак.

Още новини

Back to top button