Криминални Новини

Съпруга се хвърли да брани спипан педофил, наела му адвокат да го спасява

Съпруга се хвърли да брани мъжа си, спипан от ловците на педофили миналата седмица. „Това е първият случай, когато жена няма нищо против мъжа й да иска секс с деца и дори му нае адвокат“.

Това коментира пред „Телеграф“ Ален Симеонов, който ръководи акцията по залавяне в столицата до метростанция „Вардар“. Тя беше излъчвана на живо във фейсбук страницата на организацията, а мъжът беше закопчан с белезници и отведен в столичното 3-то РПУ.

„Този човек Георги си писа с момиче на 13 години. Въпреки че то му каза на колко години е, той писа, че ако е девствена, може само да му д*ха. Предупреди да не звъни след определен час, защото е семеен. Всички видяха на живо как му позвъних на номера, от който е писал тези мръсотии, и той му звънна в ръцете. Предадохме в полицията флашка с цялата кореспонденция от Елмаз и вайбър“, допълни Ален Симеонов.

Въпросният Георги през цялото време стоеше спокоен, за да не привлича погледите на минаващите хора. Той обясни, че само искал да се разходи с детето.

От видеото във Фейсбук стана ясно, че Георги е задържан в 3-то РПУ. На място пристигналият полицай обясни, че ще бъде отведен на разпит. „Повдигнато му е обвинение по чл. 155 от Наказателния кодекс“, обясни ловецът на педофили. Във въпросния член е записано, че който склонява друго лице към проституция или свежда към блудствени действия или съвокупление, се наказва с лишаване от свобода до три години и глоба от хиляда до три хиляди лева.

Още новини

Back to top button