Микроблейдинг
ОБЩЕСТВОУ Нас

Сашко бил пленник на педофили, твърди зловещ слух

Днес цяла България бе разтърсена от една необичайно добра новина – след девет дни в тотална неизвестност 12-годишният Александър бе намерен жив.

припомня, че момчето изчезна в района на Профилакториума в Перник на 11 ноември. Цяла седмица  полицаи, спецчасти и хиляди доброволци оглеждаха всеки сантиметър от района на Перник и близките населени места, както и обезлюдените гористи райони.

Дни наред от Сашко, който страда от аутизъм, нямаше никаква следа, но днес доброволци го откриха жив и здрав.

Прокуратурата вече заяви, че ще провери дали момчето не е държано в плен. Това, а и не само, породи много зловещ слух.

А именно, че 12-годишният аутист Сашко е държан в плен от педофили. Версията бе споделена и от мнозина доброволци, участвали повече от седмица в издирването на детето.

Според тях момчето умишлено е освободено днес и е пуснато в район, който често се обхожда от полицейски патрули и местни граждани.

„Поне 3-4 пъти лично съм минавал около мястото в гората, където е намерен, нямаше и следа от детето. Изключено е 1000 души да го пропуснат в продължение на 8 дни, а Сашко да е бил в непосредствена близост до мястото на изчезването“, сподели доброволец, пожелал анонимност.

Той твърди, че е твърде вероятно малкият да е държан затворен и скрит, вероятно от педофили. Те са изчакали хилядите доброволци да се приберат, за да го пуснат навън.

уточнява, че откриването на 12-годишният Александър, което може да се сравни с чудо, става само ден, след като при спецакция на прокуратурата срещу педофилска мрежа бяха арестувани 13 педофили.

Отново в петъчния ден бащата на момчето – Александър Цветанов, заяви, че ще даде 100 000 лева на този, който му върне Сашко жив

Днес доброволците, които откриха момчето, заявиха, че ще се откажат от наградата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Още новини

Back to top button