Криминални Новини

Семейство с 2 малки деца са пострадали в адския сблъсък в Кресненското дефиле

Семейство от Варна с две малки деца на 2 години и 3 месеца са сред пострадалите в зверската катастрофа в Креснеското дефиле. Те са пътували в лекия автомобил БМВ.

Прегледани са от лекари в Спешно приемно отделение на МБАЛ-Благоевград, видимо са в добро състояние и в момента им се правят изследвания на скенер. Преглед е извършен и на шофьора на румънския тир, който също е в добро състояние, съобщава Struma.bg.

Междувременно стана ясно, че общо петима души са ранени при жестоката катастрофа в Кресненското дефиле.

Около 15:06 часа днес стана зверска катастрофа в Креснеското дефиле между румънски тир, микробус със софийска регистрация и лек автомобил БМВ. От полицията в Благоевград съобщиха, че са загинали двама души.

Движението е напълно спряно в двете посоки, участниците в него се изчакват на място.

От Агенция „Пътна инфраструктура“ информират, че обходният маршрут е по път II-19 Симитли- Банско-Гоце Делчев – път III-198 Г. Делчев-Катунци-Марино поле – АМ „Струма“ и обратно.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button