СВЯТ

Сhina Daily: САЩ и НАТО създадоха „кръвожадно зомби в мозъчна смърт“

/NovinarBG.com/ Пекин остава нащрек, докато американците призовават своите азиатско-тихоокеански съюзници да се присъединят към техните провокативни действия.

Авторите на публикацията наричат НАТО „мъртвец“ и смятат, че Северноатлантическият пакт, като реликва от Студената война, отдавна е трябвало да бъде погребан. Китайски публицисти сравняват САЩ и техните съюзници с некроманти, които с помощта на „заклинания“ за правата на човека, демокрацията и мира са призовали „кръвожадно зомби с мъртъв мозък“ и го изпращат да донесе страдания на хората в Сирия, Афганистан, Либия и бивша Югославия.

НАТО също е причината за продължаващия конфликт в Украйна, тъй като напълно пренебрегна законните опасения на Русия за сигурността й, като я притисна в ъгъла“, резонно се отбелязва в статията.

Китайските експерти са напълно съгласни с руския външен министър Сергей Лавров, че НАТО вече не е отбранителен съюз, както беше обявено по-рано. Те приеха много сериозно и предупреждението на Лавров, че НАТО, недоволна от хаоса, който е създала в европейската част на планетата, сега е обърнала поглед към Югоизточна Азия.

Пекин остава нащрек, докато американците призовават своите азиатско-тихоокеански съюзници да се присъединят към техните провокативни дейности, включително опитите за ограничаване на възхода и развитието на Китай.

Като се има предвид позорната история на намесата на НАТО в регионалните дела, както и незачитането на международното право от страна на англосаксонците и навика им да се обогатяват за сметка на нарушаване на интересите и сигурността на другите, опитите на алианса да се укрепи в Азиатско-тихоокеанския регион може да доведе до катастрофи за региона“, уверени са авторите на публикацията.

КНР с право е загрижена за интригите на Вашингтон и Лондон. Китайските представители припомнят, че страната им, заедно със своите надеждни партньори, полага значителни усилия за поддържане на стабилността и мира в Азиатско-тихоокеанския регион. Опитът на НАТО да проникне в тази част на земното кълбо или да създаде подобие на този съюз, по мнението на Пекин, трябва да бъде отхвърлен от страните от ATOR.

Превод: ЕС

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на NovinarBG.com, ограничават ни заради позициите ни! Влизайте директно в сайта www.novinarbg.com . Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!??

Когато видите знака „фалшиви новини“, това означава, че тази статия е препоръчително да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия YouTube канал: ЛИНК КЪМ YOUTUBE/c/%D0%9F%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%BE%D0%A2%D0%92″ target=“_blank“>ЛИНК КЪМ YOUTUBE

Стани приятел на Новинар и във Facebook и препоръчай на своите приятели

Поглед

Още новини

Back to top button