ОБЩЕСТВОПОЛИТИКА

Шкварек: Борисов изигра аматьорите от ПП! Честито на клечалите и скачалите по площадите

Имаме проектокабинет, окончателно! „Белият дим“ за кабинет,обаче, всъщност има син отенък и излиза от комин в Банкя, защото в последния момент на преговорите всички ярки фигури на ПП, с изключение на Асен, са изхвърчали и са заменени с лица от служебния кабинет на Марин Райков, който ГЕРБ и Росен Плевнелиев съставиха през 2013 г. Дори шефът на МВР ще е човек на ГЕРБ.

Това пише анализаторът Кристиян Шкварек във Фейсбук.

Преди една година бяхме в разгара на „чегъртането“, а сега ще станем свидетели на това как ПП и ДБ използват собствения си мандат, за да вкарат на власт ГЕРБ, под формата на една камара министри, включително може би най-важният – този на Вътрешните работи.

И нито един от своите ярки политически лица и партийци, изключае Василев.

Всичко е договорено! Акад. Денков съобщи голяма новина

Това да ми бяхте платили преди година нямаше да го повярвам. Каква година – преди шест месеца. Старите кучета надиграха аматьорите и сега ще ги „минат с 200“.

„Промяната“ , Рашков, Чегъртането и Площад-2020 завършва с гласуване на вътрешен министър на ГЕРБ в мандат на ППДБ. Надежда Йорданова, Христо Иванов, Божидар Божанов? Забрави. Честито на клечалите, скачалите и гласувалите. Утре пак излизайте по команда от „Капитал“.

Още новини

Back to top button