Криминални Новини

Шокиращи разкрития за маман на бардака с мъжки проститутки

Нова информация за едно от задържаните лица при мащабната операция на ГДБОП в София, Тетевен и Сливен, при която бяха арестувани четирима души, предава Глас нюз бг.

Става дума за престъпна група за трафик на хора с цел сексуална експлоатация. Набирани са жертви от мъжки пол, които са проституирали в различни държави.

Оказа се, че това е Ахмед Мюмюн Али, който е познат в гей средите с псевдонима Каролина. Преди около 10 години той основава Национална агенция за модели, която набираше деца за фотосесии, а като хонорар им заплащаше 349 лева. При отказ родителите на децата е трябвало да заплатят неустойка в размер на 2000 лв.

Тогава след разкритие на bTV от агенцията за модели заплашиха Марияна Векилска със заливане с киселина. По онова време до присъда не се стига. Ахмед Али само е задържан за 24 часа.

Очевидно е че той, макар и в сянка, продължава с пълни сили да ръководи създадената от него машина за набиране на модели до ден днешен.

Както стана ясно, задържаните днес сводници набирали момчета и млади мъже между 14 и 24 г., предимно спортисти от школи по борба и с нисък социален статус.

Най-често това ставало чрез социалните мрежи и с обещания за високи възнаграждения. Тези, които проявявали интерес, били канени в луксозно жилище и заснемани във видеоклипове с порнографско съдържание.

Ахмед Али имал и по-специфични привличания към някои от „бъдещите“ модели за ескорт и лично правел подробно интервю на четири очи с младежи в офиса си или директно го канил в скъпарския си имот.

Ахмед назначавал младите момчета „на работа“ фиктивно и им плащал осигуровките. Често вкарвал момчетата в заблуда и не им давал парите, които самите те са си изработили, докато са в леглото на някой чичко-паричко. Когато някое от момчетата, които са работили за Али, опита да си бие камшика и „дим да го няма“ от проституиращата схема, сводникът започвал да го изнудва с това, че ще публикува техни провокативни голи снимки.

Още новини

Back to top button