Микроблейдинг
Криминални Новини

Шуменци се събраха на лобното място на 22-годишната Светомира

Десетки шуменци се събраха снощи на мястото на катастрофата, която отне живота в сряда вечерта на 22-годишната Светомира Станчева, предаде БНР. Там беше и семейството на младата жена, а баща ѝ Анатолий Станчев още веднъж поиска справедливост и сигурност за всички деца, че ще се приберат живи и здрави при близките си. Екипи на полицията в момента са на мястото, осигуряват безопасното преминаване на автомобилите по булевард „Симеон Велики“.

Шуменци, които тази вечер запалиха свещ и донесоха цветя в памет на Светомира, заявиха, че са изненадани от решението на съда, с което 18-годишният Жечко Кюркчиев беше пуснат под домашен арест и се надяват на справедлив и честен процес.

Семейството на Светомира поиска разрешение от общинската администрация за мирно шествие на 7 октомври. Очаква се шествието да започне в 18 ч. на мястото на инцидента на кръговото кръстовище на бул. „Симеон Велики“. Бащата Анатолий Станчев призова всички да променим системата, за да можем да държим децата си в ръцете си, а не техните некролози

Вчера Светомира беше погребана. Родителите на младата жена благодариха на всички, които са били на поклонението в църквата „Свети три светители“.

Още новини

Back to top button