Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Скандал! На тайна среща Борисов се договорил: МВР-министърът на Слави да работи за ГЕРБ!

МВР „Барбадос“ зловещо, нарцистично, арогантно нагъл!

Кандидат-министърът на вътрешните работи, предложен от партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“, минава на неофициален щат към ГЕРБ, твърди BIG5.

Скандалният масон-плагиат е новата скрита гимнастичка в групата на Бойко Борисов, твърдят изключително добре информирани източници от средите на партия „Има такъв народ“. По техни думи днес се е провела поредната среща между Бойко Борисов и кандидата за вътрешен министър на Слави Трифонов – Петър Илиев, на която категорично е било договорено, че бъдещия вътрешен министър ще бъде изцяло и безкомпромисно на страната на интересите на ГЕРБ. Според агентите ни това трябвало да се случва под пълна секретност, но за съжаление на Борисов в България тайни трудно могат да бъдат опазени.

В момента, в който Петър Илиев застане начело на МВР, реално министър на вътрешните работи ще бъде Младен Маринов“, твърди човек от най-близкото обкръжение на Трифонов. По думите му всички, които по един или друг начин ще подкрепят правителството на Слави Трифонов, са хора, които или са „напазарувани“, или по някакъв начин са зависими от Борисов и обкръжението му.

Изключително зрелище сътвори тази сутрин кандидатът за вицепремиер и министър на вътрешните работи на ИТН Петър Илиев. Той гостува на Нова телевизия, като това бе първата негова медийна изява след номинирането и настаналите скандали около името му.

През цялото интервю Илиев се държа остро и нападателно спрямо критиците си, демонстрирайки самочувствие на ръба на арогантността.

“Името ми не е спорно, а безспорно. То е спорно само за жълтокафявите медии”; “Питайте баба ми и майка ми  – те ще кажат дали имам добър характер”‘; “Който иска – да ме харесва, който не – не. Не сме събрали да сме се харесваме” – така звучаха част от репликите му. 

По повод изказаното недоволство от кандидатурата му на евентуални партньори на ИТН отвърна: “Няма да коментирам защитници на “Мултигруп” от едно време или приятели на избягали в чужбина лица”, намеквайки за Татяна Дончева и Мая Манолова.

А съмнения за плагиатство бяха отхвърлени с невъзмутимото възражение, че е пълен отличник на английската гимназия и юридическия факултет на СУ; бил любимец на студентите… – нямало как да преписва от други, нека те си покажели дипломите.

Основната теза на Илиев беше, че е жертва на “ченгесарски сценарий” на задкулисието –  “Голям страх тресе кочината”. Но атаките нямало да го откажат, ставал по-решителен. И се изказа в трето лице за себе си: “През последните седмици лайтмотивът на всички жълто-кафяви медии е, че Петър Илиев трябва да бъде унищожен. Не, той няма да бъде унищожен. Той произлиза от героичен род. Знам си пътя и го продължавам напред”.

Цялата медийна атака ме прави още по-решителен и целенасочен в това, което трябва да се свърши за държавата. През последните седмици лайтмотива на всички жълто-кафяви медии е, че Петър Илиев трябва да бъде унищожен. Не, той няма да бъде унищожен. Той произлиза от героичен род. Знам си пътя и го продължавам напред”.  Това заяви номинираният за министър на вътрешните работи Петър Илиев в ефира на Нова телевизия.

По думите му атаката срещу него има ченгесарски и милиционерски генезис.

Това лице на всяко изречение употребяваше натъртено поне три пъти „Аз!“, напомпан като че с допинг, или явил се на няколко нарцистични „линии“.

„Името ми не е спорно, а безспорно!“, „Петър Илиев няма да бъде унищожен!“, „Моят род е водил битка с „На нож!“, „Центровете на задкулисието стоят зад атаката срещу мен!“

„Смелият“ Нарцис обаче не посмя да изрече нито едно име от този „център на задкулисието“.

„Вижте медиите, вижте кой им е собственик, вижте кой има полза“, избълва Петър Илиев.

Е, да му обадим – АФЕРА има собственик Веселина Томова и тя стои зад медията АФЕРА. Анадънмо?!

Според арогантният Нарцис медиите, когато атакували някого – значи ставал, а когато го хвалели – значи за нищо не ставал.

„АЗ! АЗ! АЗ!“, с подчертано отворена уста, натъртвайки, с разчленени нагли фрази, Петър Илиев единственото, което направи в студиото е да внуши, че е кух отвътре, защото само несигурен отвътре човек, може да се държи толкова нагло, зловещо, арогантно отвън.

„Голям страх тресе кочината от Петър Илиев“, изрецитира патосно същият Петър Илиев.

Не разбрахме обаче от какво точно се „тресе“ Кочината от страх, след като Илиев хабер няма нито от МВР, нито от спец.служби и като му гледаме кухото допингово самочувствие, в МВР и службите ще го сдъвчат на закуска.

„Ченгесарско милиционерски генезис има тази атака“ от „защитници на Мулртигруп“,  пени се Петър Илиев, даже една слюнка дълго удържа на долната му устна.

Да де, ама и Слави бе първи Призван от „Мултигруп“, анадънмо?!

Барбадос не бил офшорна държава, Барбадос била държава с много висок стандарт, „АЗ!“ познавал министри и всякакви високопоставени в Барбадос, правителството на Барбадос познавал, а почетен консул го направил по предложение на правителството на Барбадос Ради Найденов и правителството на Огнян Герджков /Румен Радев/.

„АЗ!“ работел с много Карибски държави, а от над 10 години работел с Доминиканската република.

Какво точно „работи“ не уточни, но ние не сме тъпи – досещаме се.

„Аз съм единственият консул на Барбадос в Източна Европа, правете си сметка!“ – заканително се взери в камерата Петър Илиев.

По отношение на въпроса – масон ли е – Петър Илиев уклончиво СКРИ ИСТИНАТА!

„Аз не съм роден в Пловдив, АЗ съм роден на пъпа на София, до НДК!“

„Не членувам в тези посочени масонски ложи!“

Обаче! Преди два дни в сайта АФЕРА се обади член на Софийска масонска ложа, който е член на тази ложа от 20 години и в прав текст ни каза: „Петър Илиев не е член на Пловдивската ложа на Гергов, а е член на Софийската масонска ложа, на която и аз съм член!“

Така че Петър Илиев е масон и умишлено не отговори на въпроса конкретно, избягвайки да излъже в ефир. Жалко, че Виктор Николаев не го притисна повече.

„Аз съм такъв какъвто съм, който иска да ме харесва!“ по фюрерски, разчленено изрече Илиев.

И се изръби, че опитвали да го тричат медийно, а и сега го тричали академично. Минали били шест години, който имал претенции към текста на книгата му, да го бил съдел тогава.

„АЗ!“ бил най-любимият и обичан преподавател в СУ. Това не го казаха студентите му, а си го каза „АЗ!“ самият в студиото. Изпъчен, напомпан, назобан, като балон който тепърва предстои да се спука.

„АЗ!“ каза още: „Аз не съм жертва, аз съм професионалист, който се е доказал!“

Това „доказал“ тъй го натърти, че аха да ни изкърти ушите.

Това, което видяхме надгради възходящо нарцисизма, демонстриран ни досега от Бойко Рашков, в хиляди пъти.

Това лице е зловещо арогантно „юпи“, умишлено демонстриращо нагло самочувствие, зад което обаче се крие кухота. Уверен, дълбоко сигурен в себе си човек, никога не се държи по този начин. По този начин се държат комплексарите и страхливците. И войнстващите бездарници.

„Всичко, което беше постигнато през изминалите месеци, ще отиде по дяволите през следващите дни“, допълва разказа си нашият агент.

informiran.net.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button