ПОСЛЕДНИСВЯТ

Скандал! Пияницата Боби Михайлов сее заплахи преди конгреса

Игра на Богове -Възходът на падението
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът на БФС – Борислав Михайлов, който не желае да се оттегли от поста и иска още четири години да управряла родния футбол, никак не си губи времето. Бившият вратар обикаля села и паланки в предизборна кампания, но я прави със стари похвати – заплашва клубовете.

През изминалата седмица, когато Лудогорец беше домакин на Цървена звезда в двубой от евротурнирите, Михайлов присъства на трибуните в Разград.

Диета без глад

Всеизвестен факт е, че той не посещава двубои от вътрешното първенство, а и избягва подобни изяви, за да не бъде освиркван и псуван.

В Разград, където Кирил Домусчиев коли и беси, Боби Михайлов се чувства уютно и доволен – както от отношението към него, така и от почерпките, станали негова запазена марка.

Преди това президентът, който преди няколко месеца оттегли подадената оставка, направил предизборна обиколка в региона, за да агитира да се гласува за него.

Преди конгреса на 12 октомври Михайлов не говорел за футбол, като един от кандидатите – Димитър Бербатов, а обяснявал на тежки софри как ще на някои ще им се случат случки, ако не гласуват за него.

Проверка по рама

Мнозина твърдят, че той вече си е оплел кошницата и си е подсигурил с доста гласове, за да не може да бъде бутнат от трона. Заплахите били откровени и включващи реваншизъм, ако нещата не се получат, както трябва.

Разбира се, обещавани са и много банкети, на които да се леят квалитетни напитки и изискани блюда.

Lupa.bg разбра още, че Боби Михайлов е правил още подобни обиколки из страната, но инкогнито. И заплахите отново са били пуснати в действие.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Последвайте ни в Youtube
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Related Articles

Back to top button