Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИСВЯТ

Скандал! Жената на Кирил Петков изгони Лена Бориславова от самолета за Рим! Асен Василев забъркал интрига

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

22 май – аерогара „София“.

 

Българска делегация, начело с премиера Кирил Петков пристига с кортеж от автомобили на НСО, за да отпътува за Рим. По традиция наши представители присъстват на отслужването на божествена света литургия в базиликата „Сан Клементе“ в чест на празника на Кирил и Методий. От години те биват приемани от главата на Римокатолическата църква.

В делегацията тази година са включени 44 човека, а сред тях е дясната ръка на Кирил Петков, говорителка на кабинета и спрягана за негова любовница Лена Бориславова. Чекират се и се качват в самолета.

Полетът обаче се бави, защото на летището все още не се е появил вицепремиерът Асен Василев, който закъснява почти 40 минуети. Той идва последен заедно със… съпругата на Петков – канадката Линда Макензи.

Дали тя в последния момент решава да придружи съпруга си при пътуването до Рим, не е ясно. Срещата й с Лена Бориславова обаче очевидно не била от най-приятните. Какво се случва на борда, не е ясно, но Лена го отнася.

Изненадващо Бориславова слиза от самолета и бива отписана от системата на пътниците, все едно не е била сред тях. Впоследствие Линда се явява в компанията на Петков и останалите членове на правителството в Рим, а твърде неподходящото й облекло за официално посещение става обект на множество коментари.

В суматохата българската делегация забравя да зачеркне Лена от списъка с официални гости, предоставен на Ватикана. Затова във вчерашната информация за срещата, там бе спомената като присъстваща и самата Бориславова.

Отдавна се говори, че Лена Бориславова е най-близкият човек до премиера, който диктува всичките му решения и е министър-председател в сянка. Слави Трифонов дори публично я иронизира в пост във Фейсбук, възмутен от коментирате й по всевъзможни теми, включително енергетика. Бориславова придружава премиера на всички важни срещи, а според участници в тях иззема лидерската роля в разговорите. Мнозина дори подозират отношеиня между двамата, които надхвърлят професионалните.

Интересно е също така дали Асен Василев не е на страната на Линда Макензи в този конфликт с дъх на ревност, ако е вярно, че той е пристигнал с нея на аерогарата, очевидно изненадващо за Лена Бориславова.

Коментари

Коментара

loading…

 

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button