ПОСЛЕДНИ

СКАНДАЛНО: Общински съветник от Враца е обвинен в педофилия (ВИДЕО)

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Общински съветник от Враца e обвинен, че е педофил. Скандалните кадри, представени от Студио „Дан Колов“ и журналиста Станислав Цанов, са видени от близо 200 000 души.

Разследването е озаглавено „Малка съм, чичо…“. В главен обвинител се превръща девойка, представена в материала като “Кари”. Самата девойка е с тъмни очила и силно дегизирана.

Станислав Цанов пише отворено обръщение до МВР и Прокуратурата, а един от хванатите с интерес към малолетна в последния ми клип е действащ политик. Оказва се, че Венелин Петров е не просто бизнесмен, а общински съветник във Враца.
Цитиран от сайта Конкурент Петров твърди, че: “Кадрите, които съм гол до кръстта, са снимани на морето.” Уточнение – морето е в ж.к. Сухата река, гр. София където е хванат.
Твърди и че: “Всичко е монтирано, за да изглежда ужасно гадно.” Уточнение – не просто няма никаква манипулация, но суровият материал вече съм качил за абонатите си в Пейтриън (благодарение, на които студио Дан Колов съществува), както и съм готов да предам на органите на реда (ако има такива).
Защо казвам това? Към момента няма нито един опит за връзка с ЛОВЦИТЕ, по нито един от случаите с нагледни доказателства нито от МВР, нито от Прокуратура.
Но има друго – официален отказ за образуване на наказателно производство по един от тях.
/нека някой приятел публикува линк към целия клип в коментари/.
[embedded content]

Коментари

Коментара

loading…

There is no ads to display, Please add some

Проверка по рама
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button