Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИСВЯТ

Скандално разследване: Фирма на Кирил Петков и Прокопиев купува вече газ в Гърция, ще спечели миларди

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Спирането на газа вероятно е поредният цирк, разиграван от Киро Петков и неговите задкулисни господари с цел нови колосални кражби от джобовете на българите – елиминиране на държавата в лицето на „Булгаргаз“ от пазара и налагането на частен посредник срещу тлъсти комисионни от порядъка на 20-30%.

От седмици частната фирма на бившия шеф на държавното дружество, близък до Петков и Асен Василев, купува виртуално газ от Гърция, която си получава редовно доставките от Газпром. Гърция няма проблем да плаща в рубли и да продава като посредник в евро и долари на кирчово-прокопиевата фирма, която пък ще го продава принудително с надценка на „Булгаргаз“, който пък ще слага надценката в нашите сметки за газ.

Приказките на Петков, че нямало да плаща в рубли на Путин и за джипките на Аркад по селските плевни са пълна пунта мара за балъците, които ще трябва да се бъркаме за още по-дебели сметки. Разиграват ни Театър за наивници като даренията на заплати за оръжия по нигерийска сметка, въпросът е дали останаха наивници на територията ни.

По новата схема Киро Петков сменя за малко своите „снежните магистрали“ с празните газови тръбопроводи! Печалбата му ще е няколко милиарда от „защита на евроатлантическите“ ценности и долара и еврото като платежна валута.

Важно е, че народът плаща сметката за тези схеми на пладнешки грабеж по харвардски. Предлагам, замине ли днес Петков за Киев, въобще да не го пускаме да се връща обратно и да минава границата на България. Нека канадците и дядо Джо да си му берат гайлето.

Всеки ден на Киро Петков в София струва на народа милиарди! Продажбата на Македония в планирана до дни и на изпроводяк мекерето Кирил Петков иска да прибере джакпота в куфарите и да си гарантира благоразположението на задокеанските си годподари, което обаче няма да е трайно, както сочи безмилостно историята.

От профила във Фейсбук на журналиста Николай Бареков

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button