Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Слави се вкопчва в Румен Радев с поръка да го потопи! (КОЙ дава заповедите на шоумена?)

Заговорът на ГЕРБ, ДПС и синдикатите да бутнат от власт президента Румен Радев с помощта на Киро Гела като представител на големите работодатели вече е в пълен ход! Към заверата, обаче, се е включил и Слави Трифонов, чиято нетърсена подкрепа за втори президентски мандат на ген. Радев вчера бе обявена заедно с новината, че кабинет на ИТН няма да има.   

Заговор в Narod.bg: Бойко, Доган и синдикатите с коварен план „анти Радев”, помага им Киро Гела

Тъмните сили в българската политика са се съешили в задкулисен заговор срещу единствената пречка пред кражбите за милиарди – ген. Румен Радев. Перфектно информиран източник разкри, че в заверата за свалянето от власт на президента играят рамо до рамо Бойко Борисов, Ахмед Доган, нещо-не-правещите синдикати „Подкрепа” и КНСБ с помощ от Кирил Домусчиев …

Сега целта на жадните за далавери заговорници, чиито чекмеджета с евро чакат отново да бъдат напълнени, е да изхвърлят извън борда на властта Румен Радев, да пробутат поредната си калинка тип „Плевнелиев” и с главен прокурор и шеф на КПКОНПИ в джоба да продължат да крадат.

Затова и Слави Трифонов е изпратен буквално да потопи президента, като го набърка в несъстоятелните действия на ИТН така, че народът да се отврати и на предстоящите президентски избори пилотът да бъде детрониран.

Това се потвърди и от пост на журналиста Иво Христов, бивш началник на кабинета на президента и настоящ председател на Стратегическия съвет на Румен Радев.

Всичко започва от пост на Явор Дачков, който прави аналогия на сегашната ситуация с положението отпреди 20 години:

Някъде през август 2001 г. царят (вече министър-председател) подкрепи Петър Стоянов за втори мандат.

Помня, че Петър Стоянов вися в един късен следобед пред входа на президентството да го чака. През август изглеждаше предизвестен победител.

Два месеца по-късно Сакскобургготски не отиде до Пловдив (където му беше адресната регистрация) да гласува за Стоянов, за да не хаби бензин – такова беше официалното му обяснение, наистина.

А Георги Първанов стана президент:)

На тази ретроспекция Иво Христов отговаря с нещо изключително интересно,  че има план за свалянето от власт на Румен Радев, който е единствената спирачка пред безогледното крадене от мутрите на ГЕРБ и ДПС.

Ето какво написа Иво Христов:

Припомнянето ти е съвсем на място. Слави се вкопчва в Радев с поръка да го потопи. Сутринта Тошко Йорданов нападаше служебния кабинет с аргументите на ДПС.

Но едно са игрите на ръководството на ИТН, а друго са избирателите на партията, повечето огорчени, които ще подкрепят Радев без задни мисли.

narod

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button