Криминални Новини

След масовия бой на Карловско шосе: Четирима вече са задържани

Четирима са задържани, а шестима се издирват след масовия бой на кръстовище в Пловдив. Това съобщи инспектор Венелин Костов – началник на Трето РУ-Пловдив, съобщи TrafficNews.bg.

На кадрите от боя се вижда как група мъже, които са облечени в черно, слизат от бус, спрял на червен светофар на бул. „Карловско шосе“ в Пловдив и нападат друга група. По време на свадата и двете страни се замерят с дървени пръти. На шофьорите около тях им се налага да заобикалят спрелите автомобили на биячите.

Свадата между двете групи има предистория от ноември месец. Едната група е повредила чужд автомобил в друг град. Двете групи се срещат случайно в пловдивския затвор на 18 февруари следобед. Там е последвало сбиване между тях. Намесили са се служители на “Специализирани полицейски сили” и надзиратели. Служителите са установили лицата и са ги разпитали в Първо районно управление.

“Нито едно от задържаните до момента лица няма трудови правоотношения. В случая със сбиването едната група е смятала, че трябва да има компенсация за действията на другата група”, каза още началникът на Трето районно управление в Пловдив.

Още новини

Back to top button