ПОЛЕЗНИ

Стана ясно единственият аромат в света, който подлудява мъжете

Много момичета полагат големи усилия, за да бъдат желани и привлекателни. За да привлекат вниманието на „единствения“, те подхождат към въпроса изчерпателно: грим, грижи, дрехи – всичко това ги прави красиви, но само визуално. И хората трябва да бъдат ударени с всички сили, включително невидимите. Ако искате да привлечете някого на подсъзнателно ниво, карайки го да мисли за вас постоянно, не забравяйте да изберете специален аромат.

Няма значение колко красив е гримът ви или колко скъпа е чантата ви: ако носите грешен парфюм, бързо ще бъдете забравени.

Според Irish Mirror 85% от респондентите (от 4000 души) безусловно признават флоралния аромат за най-привлекателния аромат за жена. Мъжете смятат тази миризма за истински афродизиак.

Advertisement

На второ място бяха ярки сладки миризми. Захарният памук, шоколадът и други есенции предизвикват истинска еуфория на инстинктивно ниво у силния пол – 81% от анкетираните харесват подобни нотки.
На трето – плодови композиции. 78% от мъжете казаха, че свежият плодов аромат е най-секси нещо, което една жена може да направи, за да ги привлече.

Някои участници в проучването отбелязаха аромати на ванилия (73% от мъжете казаха, че това е любимият им аромат на жените) и цитрусови плодове – цели 69% от анкетираните ги обожават.

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button