Микроблейдинг
Криминални Новини

Стойчо Барона се заби с тротинетката си във ферари в Бургас

Култовият бургаски криминоген Стойчо Мирчев Барона е приет в болница с множество наранявания, след като малко по-рано днес – 13:35 ч. предизвика тежка катастрофа на бул. „Тракия“ в жк. „Славейков“.

Стойчо буквално се блъсна в черно софийско Ферари с тротинетката си. Легендата в нисшия ъндърграунд изфучава с поне 40 км/ч. на пешеходна пътека и зрелищно се забива с тузарския автомобил.

От летален край го спасява фактът, че шофьорът на софийското Ферари е карал много бавно и като малко преди това е пропуснал четирима пешеходци на същата зебра.

Към момента не е известно какво е състоянието на Барона. Той бил контактен при качването му в линейката, но „виел на умряло“, разказаха очевидци пред Флагман.

Стойчо Барона е култова фигура за подземния свят на Бургас. Той е многократно осъждан за кражби и разпространение на дрога. Лежал е няколко пъти в затвора. 38-годишният криминоген е един от свидетелите на Прокуратурата срещу групата на Митьо Очите. Той е дал показание, уличавайки Венци Христов- Лавацата в палежи и рекет. Защитата в този процес го наричат „кошаревски свидетел“.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button