Микроблейдинг
ОБЩЕСТВОПОЛИТИКА

Стоян Мирчев: В 4 детски градини в Перник се ползват съмнителни горива – кметът беше на брошурите на ГЕРБ

Много партии обещават, но БСП показа, че успява да прави леви политики. За първи път от последните 15 години се прави нещо за младите работещи семейства. Даде се данъчно облекчение на хората с 1,2 или 3 деца, вдигна се майчинството за втората година, една голяма част от българските пенсионери получиха едни по-добри пенсии.

В новата програма сме заложили доста по-мащабни идеи, тъй като българските граждани го заслужават в тези тежки времена.

БСП ще се върне на позицията, която заслужава- на първо място. Това заяви водачът на листата на “БСП за България“ в Монтана Стоян Мирчев в ефира на БСТВ.

Във връзка с референдума  за джендър идеологията в училищата Мирчев обясни, че проблемът е изключително мащабен и не бива да се неглижира.

„Най-голямата клиника за смяна на пола се намира в Англия, но я затвориха. За последната година има над хиляда дела от непълнолетни, на които им е позволено да си сменят пола на базата пропаганда в училище и пропаганда по телевизия и социални мрежи. След това те са осъзнали, че това не е тяхно вътрешно разбиране, че са затворени в тяло, което не отразява тяхното усещане, а че са били подлъгани от пропагандата. Такива бегли опити се опитват да се вкарат и в България”, каза Мирчев.

По думите му пропагандата се прокарва и в учебници.

”Две момченца са облечени с роклички, на друга илюстрация две момченца се обичат и се държат за ръка. Това ни залива отвсякъде, Европейският съюз иска да го наложи силово при нас, опитват се да се прокарват закони, които да дават на НПО-та да вземат децата ни. Най-лесно е да управляваш едно общество като разбиваш ценности и постолати върху, които то е изградено. В България традициите са много и крепят държавата, когато разбиеш това всеки тръгва сам да се справя”, обясни Мирчев.

„Най-важният проблем на България са доходите и неравенствата, но в дългосрочен план най-важното е да запазим българските деца”, допълни още той.

Стоян Мирчев коментира и как са преминавали кампаниите в предишният му избирателен район. „Аз съм правил три кампании в Перник, виждал съм Станислав Владимиров редица пъти на шатрите на ГЕРБ, на на местата където БСП правеше събития не съм го видял нито веднъж. Най-интересното беше, че на последната кампания той се появи като снимка в брошурата на ГЕРБ”, каза Мирчев.

Мирчев разказа и за неправилно сключване на договори на община Перник. „4 детски градини в Перник, на които договорите ги подписва общината се снабдяват с горива за отопление. Тези горива трябва да са с минимално количество химически елементи, защото иначе тровят хората. Оказава се, че  горивата са различни и не отговарят на стандартите и тровят български деца в 4 детски градини в Перник. Хубаво е и да се проследят парите на общината и в какви фирми отиват”, заяви той.

Много партии обещават, но БСП показа, че успява да прави леви политики. За първи път от последните 15 години се прави нещо за младите работещи семейства. Даде се данъчно облекчение на хората с 1,2 или 3 деца, вдигна се майчинството за втората година, една голяма част от българските пенсионери получиха едни по-добри пенсии.

В новата програма сме заложили доста по-мащабни идеи, тъй като българските граждани го заслужават в тези тежки времена. БСП ще се върне на позицията, която заслужава- на първо място.”Това заяви водачът на листата на “БСП за България“ в Монтана Стоян Мирчев в ефира на БСТВ.

Още новини

Back to top button