Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Страшен скандал: Петков възнамерява да вдигне ветото за РСМ преди пакетът 4+1 да е напълно реализиран

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Имам информация, че Кирил Петков възнамерява да вдигне българското вето за РСМ преди пакетът 4+1 да бъде напълно реализиран. Той по-скоро иска да прескочи проблема, а не да го реши.

Никой български министър-председател не си е позволявал да прескочи Северна Македония.

Това разкри пред „Алтернативата“ политологът Слави Василев.

Поведението на министър-председателя вдъхва известни колебания, дори и в най-подкрепящите го хора. Пропуквания между Румен Радев и Кирил Петков няма, има събуждане от сладкия сън.

По време на цялата кампания подкрепях Петков и „Продължаваме Промяната“. Правих го с впечатлението, че те ще бъдат по-добрият отбор от Борисов и компания. Само че да управляваш една държава изисква компетентност, хора, прагматично поведение и по-малко самочувствие за сметка на много повече реално съдържание и капацитет“, коментира той и определи положението като сложно.

Според него държавният глава не преживява тежко отстраняването на Николай Павлов от „Булгаргаз“: „Президентът маркира на премиера, че не е редно български министър-председател от трибуната на Министерски съвет да казва, че ще бъдат повдигнати еди-какви-си обвинения. Това е причината за коментара на Румен Радев“.

„Бившият министър-председател Бойко Борисов също много дълго време раздаваше правосъдие от джипката и от фотьойла в Министерски съвет“, припомни Василев.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button