Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ЗДРАВЕИКОНОМИКАОБЩЕСТВОПОЛИТИКАПОСЛЕДНИСВЯТ

Страшно проучване: Наночастиците от ваксина иРНК циркулират в тялото – в мозъка, сърцето, черния дроб и другаде

Не е изненадващо, че всичко, което институцията ни казва за ваксините срещу COVID, е изчислена лъжа. Една от най -големите и коварни лъжи е, че „инжекциите на иРНК ваксината остават в ръката (мястото на инжектиране) и не се разпространяват в тялото на наночастицата“.

Сега знаем, че това е пълна лъжа, тъй като ново изследване в Япония показва, че липидните наночастици (LNPs), съдържащи кода на иРНК, след голяма ваксинация, циркулират в тялото, достигайки до мозъка, далака, дебелото черво, сърцето, черния дроб, белите дробове, яйчници, тестиси и други органи.

Страшно проучване: Наночастиците от ваксина иРНК циркулират в тялото - в мозъка, сърцето, черния дроб и другаде

Pfizer отбеляза проучването като поверително

Проучването, първоначално написано на японски и автоматично преведено на английски, може да бъде намерено на тази връзка към сървъра на Natural News.

Изследването, наричано „Pfizer поверително“, е известно като изследване за биоразпределение, използващо луциферазни ензими и радиоизотопни маркери за точно наблюдение на разпределението на Pfizer LNP иРНК в тялото. Първата част се нарича:

SARS-CoV-2 тРНК ваксина (BNT162, PF-07302048)
2.6.4 Резюме на фармакокинетичното проучване

Проучването показва как мРНК на LNP (липидни наночастици) се разпределят в тялото, засягайки дори яйчниците и тестисите, което повдига огромни въпроси за фертилитета при ваксинираните с ваксини с тРНК .

Следващата таблица показва количеството NLP (в микрограми), открито във всеки орган известно време след ваксинацията (колони 2 до 7 показват концентрации на NLP след прилагането на ваксината).

Забелязвате ли как той приема надбъбречните жлези?

Показано е постепенно натрупване на LNP в надбъбречните жлези, костния мозък, пикочния мехур, костите, очите и дебелото черво.

Ето продължението на таблицата:

От органите, изброени във втората част на таблицата, има постепенно натрупване на LNP в лимфните възли, яйчниците, панкреаса (кулминацията по същия начин), простатата, тънките черва, далака и тестисите.

Лекарят за ваксинация задейства аларма: „Направихме голяма грешка!“

Привърженик на ваксинацията, д -р. Доктор Байрам У. Брайдъл даде интервю на Алекс Пиърсън от подкаста „On Point“. Интервюто е представено и на Brighteon.com и може да бъде намерено тук, с продължителност около 9 минути:

В това интервю д -р. Обуздайте следните зашеметяващи неща. Докато ги четете, не забравяйте, че Dr. Bridle е 100% ваксиниран и по никакъв начин не критикува други ваксини (подчертаният текст е наша работа):

… Самият протеин на шипа е почти изключително отговорен за увреждане на сърдечно -съдовата система.

Всъщност, когато попадне в кръвния поток, когато въведете пречистен шипов протеин в кръвта на изследваните животни, те причиняват всякакви увреждания на сърдечно-съдовата система и могат да преминат кръвно-мозъчната бариера и да причинят мозъчни увреждания.

Накрайникът бе намерен в кръвта, в кръвта на 11 от 13 -те здравни специалисти, получили ваксината. Това означава, че ние отдавна знаем, че протеинът от шипове е патогенен токсин. Това е токсин. Когато попадне в кръвта, може да причини увреждане на тялото ви.

Така че сега имаме ясни доказателства, че ваксините, които принуждават нашите тела или мускули или нашите делтоидни клетки да произвеждат този протеин, а не самата ваксина, плюс протеинът, влизат в кръвния поток. И когато влязат в него, протеинът на шипа може да се свърже с рецепторите на тромбоцитите ни и с клетките, облицоващи кръвоносните ни съдове.

Ето защо ставаме свидетели на нарушения на кръвосъсирването, свързани с тези ваксини.

Може да доведе и до кървене. И, разбира се, това важи и за сърцето, то е ключова част от сърдечно -съдовата система. Ето защо виждаме сърдечни проблеми.

Протеинът може също да премине кръвно-мозъчната бариера и да причини неврологични увреждания. Това е и причината, поради която често се наблюдава в мозъка при фатални случаи на кръвни съсиреци.

Накратко, заключението е, че сме направили голяма грешка. Но ние я осъзнахме едва сега. Видяхме протеина на шипа като чудесен целеви антиген. Нямахме представа, че самият протеин на шипа е токсин и че е патогенен.

Така че, като ваксинираме хората, ние неволно ги ваксинираме с токсин, а при някои хора той попада в кръвния поток. И когато това се случи на някои хора, това може да причини увреждане, особено на сърдечно -съдовата система.

Нямам време, но има много други основателни въпроси относно дългосрочната безопасност на тази ваксина. Например, когато се натрупва в яйчниците, един от въпросите ми е: „Младите хора стават ли безплодни или някои от тях?“ Така че, ще завърша до тук.

Д -р Bridle сега, разбира се, казва точно това, което казах аз (Mike Adams). Накрайникът е токсин и причинява кръвни съсиреци и смърт.

Страшно проучване: Наночастиците от ваксина иРНК циркулират в тялото - в мозъка, сърцето, черния дроб и другаде

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button