ПОСЛЕДНИ

Сватба ала Аркан: Български полицейски шеф омъжи щерка си с Калашников

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Директорът на сливенското МВР организира спектакъл – спецчасти “отвличат” булката от дома й, служебните оръжия служат като реквизит

Доведената щерка на директора на Областната дирекция на МВР в Сливен старши комисар Димитър Величков –  Мая се задоми на пищно тържество, характерно по-скоро за мафиотски фамилии. Церемонията прилича на венчавката на небеизвестния сръбски паравоенен командир и подземен бос Желко Ражнатович-Аркан с фолк дивата Цеца Величкович.

огато младоженецът и кумовете отиват да вземат булката в дома на старши комисар Величков, вратите са завардени от Специализираното тактическо звено за бързи действия към ОДМВР – Сливен, откъдето наряд дават няколко души от отряда за задържане, пише “Флагман”. Това става ясно и от фотосите на професионалния сливенски фотограф Георги Ангелов, който явно е поканен да заснеме сватбата.

Вместо да изпълняват служебните си задължения елитни ченгета стават статисти в странен сватбарски спектакъл 

Гости на паметното събитие твърдят, че бъдещият зет на знатния полицейски шеф пристигнал с G класа и въоръжен с автомат Калашников – с определена цел по сценарий. Той връчил на булката Мая картечен пистолет Узи.

Проверка по рама

Младоженецът Антон Господинов е полицай в Сливен и се издига благодарение на тъста си. На сватбата си обаче пуца като мафиот

Скъпите нови пушкала са били извадени с устна заповед на старши комисар Величков от оръжейната на дирекцията. Те са послужили като реквизит за спектакъла, който се разиграва като акция на специализирани сили по отвличането на булката.

Зетят Антон Господинов идва от Районното управление на полицията в Нова Загора като патрулно-постови полицай в РУ Сливен, където се залюбва с Мая. Следва светкавичната му кариера с преместване в ОДМВР Сливен – в сектор „Криминална полиция“, където се развива под крилото на тъста си.

Старши комисар Димитър Величков най-вероятно ще се прости с поста си

Сценарият с качулките засенчва сватбата на века в Сърбия, когато босът на “Тигрите” Аркан взе за булка топ секс символа Цеца Величкович.

Тържеството се е състояло в ресторант „Национал Палас“ в Сливен, в непосредствена близост до ОДМВР Сливен и на него са били доста шефове на МВР от съседни общини и области, твърдят запознати.

След скандалните разкрития най-вероятно министърът на вътрешните работи Бойко Рашков ще отстрани шефа на областната дирекция на МВР в Сливен, макар че Димитър Величков бе от малкото полицейски директори, които запазиха постовете си при служебното правителство.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button