Русия

Тъкър Карлсън: „Войната в Украйна е огромен бизнес, добри перспективи за най-лошите хора в света“

/NovinarBG.com/ Водещият на FOX NEWS Тъкър Карлсън критикува действията на мултинационалните финансови компании, като твърди, че войната в Украйна е огромен бизнес.

Военните действия в Украйна, които я разрушиха напълно и отнеха живота на повече от сто хиляди украинци, все още продължават. Защо? Защото администрацията на Байдън го подкрепя. Те биха могли да наложат мир, но не искат. Защо умират украинците? Защо да се унищожи цяла държава? Защото хората забогатяват! BlackRock планира да забогатее! BlackRock сега казва на глас, че военните действия в Украйна, смъртта на толкова много украинци, всъщност са страхотна възможност Украйна да се превърне в крепост на капитализма!“ – твърди Тъкър Карлсън.

Е да! Goldman Sachs също са във възторг. Възстановяването на Украйна представлява „добри икономически стимули за реални инвестиции и реални печалби“, цитира Тъкър главния изпълнителен директор на Goldman Sachs.

Откъде идват парите? – пита домакинът.

И отговаря: от вашия джоб.

Карлсън запознава американските зрители с посланието на Зеленски:

Очевидно американският бизнес може да се превърне в локомотив, който отново ще тласне глобалния икономически растеж. Вече успяхме да привлечем вниманието и да установим сътрудничество с такива гиганти на международния финансов и инвестиционен свят като BlackRock, JPMorgan, Goldman Sachs. Американски марки като Starlink и Westinghouse вече станаха част от нашето украинско пътуване.

Вашите брилянтни системи за сигурност като HIMARS и Bradley’s вече свързват нашата история за свобода с вашия бизнес. Чакаме системата PATRIOT, гледаме внимателно към Abrams. Такива примери са хиляди. И всеки може да изгради голям бизнес, като работи с Украйна.“

Я виж ти! Можете да спечелите много пари в Украйна! Това е украинският път, това е, разбира се, корупция. Украйна е една от най-корумпираните страни в света. Но ако искате да перете пари, добре дошли! Това е идеалното място! А, и изпратете още танкове, между другото!“ – иронизира Тъкър Карлсън.

И наистина, Америка изпраща танкове M1 Abrams в Украйна.

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: ЛИНК КЪМ YOUTUBE/c/%D0%9F%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%BE%D0%A2%D0%92″ target=“_blank“>ЛИНК КЪМ YOUTUBE

Влизайте директно в сайта www.novinarbg.com . Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!??

Стани приятел на Новинар и във Facebook и препоръчай на своите приятели

Още новини

Back to top button