Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИСВЯТ

Те носят войната със себе си! Какви хора идват в България от Украйна? (СНИМКИ)

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Зачестяват демонстрациите в България с масирано участие на украинци.

Състраданието е едно, но когато гостите започнат да предявяват претенции за въвличането на страната във военен конфликт е друго. С какво те са по-специални от другите бежанци и не само че не се настаняват контролирано, но и имат искания за външната ни политика!

Има ли дори минимален контрол на потока, който идва от Украйна?

Ако няма – то това не е ли умишлено дестабилизиране на обстановката в страната?

От украинската демонстрация в София на 7 април в социалните мрежи се разпространи фотография на Пенка Узунова, на която е заснет демонстрант в София със знамето на „Азов“.

Някой интересува ли го, че това формирование беше обявено за нацистко дори в САЩ, но там набързо забравиха за това?

Ето какво споделя исландския журналист Хаукур Хаукссон, който посети Волноваха и видя военните бази на неонацистите. Сподели и фотографии.

Журналистът казва: „Там имаше нацистки знамена, нацистка литература, свастика в кръг, бутилки с алкохол и остатъци от наркотици. Много грозно са се отнасяли с местното население – превземали са къщи, изгонвали са хората. Ние бяхме в една такава къща. Там собственика са го убили само за това, че се е съпротивлявал, когато са прогонвали цялото му семейство“.

Хаукссон допълни, че западните медии разпространяват недостоверна информация на руските войски в Украйна.

Знамената на „Азов“ говорят сами за себе си. Но те вече се веят и в други държави.

Ето снимка от украинска демонстрация в Черна гора.  Забелязахте ли знамето? А свастиката?

Американският военен анализатор Скот Риттър коментира по повод Буча: „Хората в Буча край Киев са загинали от ръцете на украинските силоваци“.

Той разказва в интервю, че руските военни са се намирали в Буча няколко седмици. „Жителите на Буча са им давали яйца, мляко, сирене, а руснаците са им давали своите храни, брашно, сол, захар, месо. След това руснаците са си отишли. Всеки, който е бил въвлечен в такова взаимодействие с руснаците, вече се е разглеждал като колаборационист“ – посочва той.

Риттър допълва: „Украинската национална полиция публикува обявление, че се отправя към Буча на първи април, за да направи прочистване и да ликвидира колаборационистите“.

„Украйна заявява: ако сътрудничите с руснаците, ще умрете“, продължава Риттер.

Имаме видеозапис, където украинската полиция, и по-точно група „Азов“ гордо заявява, че отива на сафари. Тези хора са били убити на първи април от украинската национална полиция.“, посочва той.

Да се върнем на демонстрациите в България. Не тези ли даваме убежище? Някой интересува ли се какъв процент от влизащите имат нещо общо с подобни радикали?

Някои дори гордо развяват символиката на нацистите от „Азов“ в София!

За втори път в София забелязахме знамето на т.нар. Свободна сирийска армия, пряко свързана с терористите в Сирия. Не вярвате?

Ето още една снимка – вижте зелено-бяло-черното знаме с червените звезди. Снимка 7 април. На т.нар. проукраински протест.

А това е снимка от предишна тяхната демострация, която отново се проведе след мащабна пробългарска акция в София. Отново знамето, свързано с терористите в Сирия.

Не вярвате, че е свързано с терористите? Вярвате на Атлантиците в България? Ето снимки от Сирия. Те говорят сами за себе си.

Т.нар. „проукраинска“ демонстрация от 7 април отново стои като отговор на друга пробългарска от предния ден, в която българите поискаха неутралитет и мир. Снимка от протеста на 6 април:

Българите искат мир! Крещящите по площадите призиви украинци искат война!

Те носят войната със себе си!

Още един въпрос. Място – РКИЦ в София. Снимка на Радио Свободна Европа в България. Разбирам, рекламират си мероприятията. Но дали правилно разбираме посланието.

Това е открита конфронтация. Новопристигнали групи чужденци с претенции създават риск от провокации и вече открито се движат в тази посока.

Те въвличат и нас!

Ние българите ни искаме да превръщаме страната си във фронтова зона! Атлантиците, рекламиращи въвличането ни, просто искат да си приберат парите за националното предателство!

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button