ПОСЛЕДНИ

Теодор Салпаров пристанал на Янев заради борчове

Огромни борчове вкараха Теди Салпаров в изборите.

Волейболното величие влезе в листите на партията, водена от Стефан Янев. Легендарното либеро на националите заема четвърта позиция в 23 Мир — София. Интересното е, че лидер там за „Български възход“ е проф. Даниела Да шева – бивш спортен министър в служебния кабинет на Огнян Герджиков. Точно пред Салпаров е Ели Цонева — вдовицата на големия ни актьор Коста Цонев. Теди за първи път се забърква с политика, но това не е случайно, научи „Галерия“.

Безкрайните му любовни връзки са го вкарали в огромни харчове.

Той издържа бивша и настояща съпруга, по едно дете от двата брака. На гърба му е и братът Георги Георгиев, някога заможен строител и президент на ВК ЦСКА. Но сега е тежко фалирал.

Според запознати Салпаров дължи над един милион долара на бивши съотборници, като засега го спасява факт, че въпросните звезди имат милиони и не го притискат за борчове от по 50-100 хиляди.

Теди винаги е играл в силни отбори, има няколко титли на Русия, но заплата му никога не е била от високите. Просто играеше на такъв пост – либеро. В същото време красавецът пръскаше пари с широки пръсти за хубав живот и красиви жени. Явно сега избива борчовете, като се надява да завърти пари покрай политиката. Нищо чудно да е взела аванс от партията на Янев, която демонстрира добро финансово здраве.

Материалът Теодор Салпаров пристанал на Янев заради борчове е публикуван за пръв път на Байрак.

Още новини

Back to top button