Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Топ дипломат: Кирил Петков лъже като ранния Пинокио

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мрежата е пълна с видео, на което КирилП (мъж) опипва ЛенаБ (жена). Това, по старите шпионски правила, е компро-материал, въз основа на който дадените „компрометирани“ могат да бъдат вербувани да правят, каквото им се нарежда от „Центъра“. На всичкото отгоре, видеото е отпреди една година, демек, въпросните са вербувани отдавна и вече цяла година изпълняват каквото им нареждат.

В същото време, КирилП лъже като ранния Пинокио – за пръв път се убедих лично в това на 22 декември м.г., няма да отварям подробности, за да не превръщам постинга си в личен.

КирилП излъга за цената на купения американски газ и че у нас животът ще поевтинее.

Излъга за РСМ, флагрантно, за да изпълни явно поети предварително ангажименти. Излъга, че нямало две политики по въпросите със Скопие, както каза министър Генчовска. Нападна колеги в МВнР за това, че са написали в паментата бележка за среща с чужди представители (такъв документ дипломатите, присъствали на срещата, са длъжни да напишат така, както е разговаряно, а не да „преправят“ казаното според желанието на някой си – навремето, като млад дипломат, един колега казваше, че винаги е успявал да напише точно какво е казал г-н Еди-Кой-Си, но все не успявал да долови „нюансите“ на казаното от другаря Еди-Кой-Си, та съответният другар след това коригирал паментата бележка, както сега КипирП и ЛенаБ искат да накажат и уволнят колегата, написал съответната памента бележка, в която, според съответния чужд представител, КирилП е казал по РСМ не позицията на България, закрепена в Решение на Народното сълбрание и повторена в КСНС при президента, а чужда позиция).

Кой знае КирилП, като премиер, колко пъти и за колко неща е излъгал досега. Но го нападат и компрометират не за лъжите, които са недопустими както в партийно-политически, така и в чисто човешки план, а за това, че той, като мъж, харесва жена, т.е. не е „Прайдър на дъгата след дъжд“.

Ялан дюня, както казваше баба ми Свиленка, мир на праха й… (на турски означава нещо като „лъжовен свят“)

Коментари

Коментара

loading…

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button