Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Трагедия! 19-годишно момиче беше открито убито във вана с киселина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Обвиняемият убиец Мерадж Зафар е видян да споделя нежен момент с любимата си в публикация в социалните мрежи, малко преди да я убие и да хвърли тялото й във вана с киселина.

Твърди се, че останките на 19-годишната Амина Хаят са открити във ваната на двойката в неделя, в блока, в който живеят в Северна Парамата, в западната част на Сидни.

външна реклама

Има твърдения, че двойката наскоро се е омъжила, само седмици преди ужасяващата смърт на момичето.
Съдебните документи разкриват, че г-жа Хаят вероятно е лежала във ваната повече от ден, преди да бъде намерена, съобщава „Дейли мейл“.

Документите на прокуратурата разкриват, че полицията смята, че г-жа Хаят е била убита между 12 и 17 часа в събота – повече от 24 часа преди полицията да намери тялото й.

Полицията нахлу в апартамента в Северна Парамата в неделя, след като притеснени роднини вдигнаха тревога.
В банята на двойката те са намерили останките на г-жа Хаят да се разтварят в киселинната баня.

Детективите започнаха издирване на 20-годишния Зафар, който беше видян да бяга от местопроизшествието с камиона си. По-късно той се предаде на полицията в понеделник и беше обвинен в  убийство на 19-годишното момиче.

Г-жа Хаят дойде от Бангладеш в Австралия, когато беше по-млада, преди да срещне предполагаемия си убиец и да се омъжи за него само седмици преди смъртта си.

Съобщава се, че бурната романтика е разстроила и двете семейства на влюбените, след като те разкриха плановете си да се оженят.

Адвокатът на Зафар Мохамад Сакр се изправи пред съда от негово име във вторник и каза, че предполагаемият убиец е „разстроен“ от това, че е бил в ареста след първата си нощ зад решетките.

Фризьорката на г-жа Хаят Садия Али каза, че е с разбито сърце от трагедията. Това е ужасна новина“, каза тя. „Аминна беше толкова красива и невинна душа.“

Местните хора казват, че г-жа Хаят е идеална съседка, но рядко говорили с нея. Зафар казал на съседи, че е от Пакистан, но те споделиха, че английският му е отличен.

Съседът Али Сафари идентифицира двойката от снимки в социалните мрежи и каза, че г-жа Хаят е „изглеждала много щастлива“ и е била „усмихната и приятна“. „Тя винаги пускаше музика. Тя беше тиха, никога не съм говорил с нея.“.

Освен камиона си, съседи казаха, че Зафар притежавал и черно BMW купе, за което се твърди, че е било претърсено от детективи.

Адвокатът г-н Сакр не подаде молба за гаранция от името на Зафар в съда тази сутрин и тя беше официално отказана от магистратите.

Г-н Сакр похвали клиента си за посещението в полицейското управление. „Той постъпи правилно, като посети полицейския участък“.

Адвокатът на обвиняемия не потвърди дали той е женен за Амина Хаят или просто е неин приятел, казвайки, че „той е човек, който имал връзка с нея“.

В понеделник полицията разпространи снимки за видеонаблюдение на мъж – за когото се твърди, че е Зафар.
Камион, отговарящ на полицейското описание, по-късно беше намерен в Бънингс в Гринакър в югозападен Сидни и беше заловен от детективи, за да бъде подложен на криминалистични тестове.

Зафар пристигна в полицейския участък малко по-късно.

Командирът на полицейския район в Парамата Джули Бун каза, че полицията е открила тялото й в банята на блока на първия етаж заедно с химикали.

„Офицерите са нахлули в отделението и в банята са открили тялото на жена“, каза тя.

„Мога да потвърдя, че в банята на блока са открити химикали. Не мога да кажа какви бяха.“

Зафар ще се върне в съда през април.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button