Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
Криминални Новини

Три автомобила и микробус се смляха на магистрала „Тракия“

Верижна катастрофа на автомагистрала „Тракия“ блокира стотици автомобили и предизвика километрично задръстване. Инцидентът стана край Пловдив в обедните часове. Удариха се три автомобила и микробус.

До катастрофата се е стигнало след като шофьорът на първата кола късно видял ограничителните табели, че в района се извършва ремонт.

Той предприел рязко спиране и движещите се отзад автомобили се ударили последователно. При инцидента няма пострадали, но в платното посока София се образува петкилометрово задръстване. От полицията уточниха, че тапата се дължи и на плановия ремонт, който се извършва в района на 133-тия километър на магистралата.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button