Криминални Новини

Тунингована инфлуенсърка взе скъпарско Audi RS6 да го пробвала, гони я полицията

Инфлуенсърка взе кола от автокъща в Пловдив, уж да я покара и да я пробва за няколко дни, но „забрави“ да я върне. За абсурдната ситуация сигнализира собственикът на автосалона Тодор Мишков.

По думите му, жената е взела скъпия спортен автомобил „Audi RS6“ преди повече от 20 дни, но от тогава старателно се покрива и не отговаря на обаждания, съобщава trafficnews.bg.

Инфлуенсърката е от Първомай и се казва Диана Славова, като от профилите ѝ в социалните мрежи си личи, че обича скъпите и мощни автомобили. Собственикът на автосалона е подал сигнал в полицията и разказа, че вчера жената е била открита в Първомай. Органите на реда са пробвали да я спрат, но тя не се е подчинила и е започнала гонка.

По думите на търговеца жената е била преследвана от Първомай почти до Пловдив, като на няколко пъти се е разминала на косъм от катастрофа със скъпия автомобил. На входа на Пловдив я е чакал друг полицейски патрул, но жената е обърнала преди да я пресрещнат и е избягала.

Собственикът на автокъщата разказа още, че аудито вече е с изтекли транзитни регистрационни табели. Той се притеснява както за състоянието на автомобила, така и за това да не се наложи да плаща глоби за чужди грехове.

Още новини

Back to top button