Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
Криминални Новини

Убиецът на двамата полицаи в Бургас искал да изкара пари за семейството си

Сириецът, обвинен за смъртта на двамата полицаи в Бургас, се изправя пред Районния съд. Заедно с него, пред Темида застанаха и другите двама сирийци, обвинени в трафик на мигранти. Към момента Омар е направил пълни самопризнания за участието си в каналджийството.

Той е заявил, че е искал да изкара пари, които трябвало да изпрати на семейството си в Турция.

„Все още се установява на колко години е Омар, тъй като от характеристичната справка от приемния център има разминаване. Един от обвиняемите е лицето, което е настанявало трафикираните, а третият е лицето, което набавя автобуса, чрез който се превозват мигрантите”, каза в ефира на „Събуди се” Мария Маркова, ръководител на Районната прокуратура в Бургас.

Тя допълни, че е ясно, че Омар е влязъл у нас през септември 2021 г. „Има данни, че той е участвал в конфликти в центъра за бежанци по повод направена забележка да не участва в незаконна търговия. От него и други сирийци са нанесени удари на служители на центъра”, поясни Маркова.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button