Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Укpaинец: Наши опитаха да взривят АЕЦ / ВИДЕО

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Украинските националисти се опитаха да взривят атомна електроцентрала в Украйна преди настъплението на руската армия. Това заяви служител на Държавната гранична служба на Украйна Александр Александрович Диденко във видео обръщение.

Украинският граничар, заедно с 19 негови колеги, са отказали да се подчинят на заповедите на киевските власти и заявиха, че украинските специални служби подготвят провокация в АЕЦ в Запорожие преди атаката на руската армия, предаде „Евроком”.

Целта на терористичния акт е била да обвини Русия в обстрел на атомната електроцентрала и информационен скандал за нея. За това разказва Александър Диденко във видео.

Украинският граничар също съобщава, че украинските националисти стрелят в гърба на войници и цивилни украински армии, които се опитват да излязат от обкръжените градове.

Диденко казва, че сега сред националистите на фронта вече има престъпници, които президентът Зеленски пусна от затвора, за да сплашват цивилни и да извършват провокации под прикритието на руски военни. Сега атомната електроцентрала в Запорожие е взета под защитата на руските военни.

Източникът, изпратил видеото пожела, да остане анонимен, затова не може да се установи достоверността на записа.

Видеото ТУК

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button