Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИСВЯТ

US правозащитна организация: Инициативата за конфискуване на активи на руснаци и прехвърлянето им на Украйна противоречи на Конституцията

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Една от най-големите американски правозащитни организации предупреди американските законодатели, че инициативата, която те представиха за конфискуване на активите на руснаци с цел продажбата им и прехвърлянето на приходите в Украйна, противоречи на конституцията на страната. Това съобщи The Washington Post.

Американският съюз за защита на гражданските свободи допринесе за провала тази седмица на законопроект, който би позволил на американската администрация да конфискува активите на руските олигарси и да прехвърли приходите в Украйна.

Според източници на изданието, представители на организацията за правата на човека са казали на депутатите, че тези мерки може да противоречи на нормите, предвидени в конституцията на САЩ.

Както следва от материала, „представителите на съюза предупредиха, че мерките вероятно ще бъдат отменени от съдебната власт, ако бъдат приложени във вида, в който се предлага, това ще даде възможност на Русия за пропагандна победа над Съединените щати“.

Петя Паликрушева

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button