Микроблейдинг
СВЯТ

В Китай отговориха остро на САЩ за опита за забрана на търговията с Русия

/NovinarBG.com/ Налагането на санкции срещу Русия превръща САЩ в асоциална държава. Това пише китайското издание Global Times, предава РИА Новости .

Общественото мнение в Съединените щати и на Запад понякога гледа на света през счупени очила. <…> Трябва да се подчертае, че Съединените щати и западните страни нямат компетентността, която би им позволила да се намесват в редовното сътрудничество на други държави с Русия. Вашингтон няма никакво право на това“, се казва в публикацията.

Журналистите смятат, че антируските санкции противоречат на интересите на по-голямата част от световната общност, която разчита на взаимноизгодно търговско-икономическо сътрудничество с Москва.

Твърдите санкции няма да могат да изолират водеща държава и да прекратят достъпа й до световния пазар, ограниченията само ще направят САЩ още по-асоциални“, се отбелязва в статията.

Авторите напомнят, че повечето страни от Азиатско-тихоокеанския регион не са прекъсвали връзките си с Русия. Същото се наблюдава и в останалата част от света, обобщава материалът.

Превод: ЕС

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на NovinarBG.com, ограничават ни заради позициите ни! Влизайте директно в сайта www.novinarbg.com . Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!??

Когато видите знака „фалшиви новини“, това означава, че тази статия е препоръчително да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия YouTube канал: ЛИНК КЪМ YOUTUBE/c/%D0%9F%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%BE%D0%A2%D0%92″ target=“_blank“>ЛИНК КЪМ YOUTUBE

Стани приятел на Новинар и във Facebook и препоръчай на своите приятели

Поглед

Още новини

Back to top button