ПОСЛЕДНИ

В опит да се сложи на американските си господари, които го изпратиха в Скопие, както и на македонските си домакини, Петков е сътворил невиждана идиотия

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В опит да се сложи на американските си господари, които го изпратиха в Скопие, както и на македонските си домакини, премиерът Кирил Петков е сътворил невиждана идиотия.

Оплетен в непонятния му български език, харвардският изплясква идиотията, че едва ли не в България е имало фашистки режим. И моли той да не бъде наричан български, а само фашистки!

Такава политическа кретения досега не е правил нито един политик у нас! На практика Петков обявява за фашист цар Борис! Човекът, който е един от малкото в Европа, осмелили се да тръгнат срещу Хитлер, като спасят евреите в страната си и откажат да пуснат своя войска да се бие със Съветския съюз!

„В резюме – ние няма да казваме „Република Северна Македония“, а само „Северна Македония“,пък те вече няма да ни наричат „български фашисти“, а само „фашисти“. Извинете, но ми се повръща от зелени, червени и пембени боклуци“, бесен е продуцентът Виктор Димчев, който качва и видео с думите на премиера.

Коментари

Коментара

Проверка по рама
loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button