Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИСВЯТ

В странство премиерът не бива да остава сам, ако не искаме да сме неприятно изненадани от щедрия му интернационализъм към македонизма и газовия му екстремизъм

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел ще присъства утре на началото на строителството на плаващия терминал за втечнен природен газ в Александруполис. Там ще бъдат също премиерът Кирил Петков и колегата му Димитър Ковачевски от Северна Македония…

Тази новина е сигнал за тревога. Кирил Петков отново ще е насаме с харвардския си колега Ковачевски. И кой знае какво пак ще обещае на македонския премиер и какво ще подпише на крак, за да изпълни поверената му отвън мисия – Северна Македония незабавно в ЕС!

Апропо, още не е ясно колко е продължила „срещата на четири очи“ със Зеленски, на която един Господ знае какви ангажименти е поел българският премиер.

А и никой от българската делегация в Киев не го пита. Делегацията, която чинно стоеше пред плътно затворените врати на залата, в която се бяха усамотили Зеленски и Петков.

В странство премиерът не бива да остава сам, ако не искаме да сме неприятно изненадани от щедрия му интернационализъм към македонизма и газовия му екстремизъм. И трябва да се контролира изкъсо – и от коалиционните партньори, и от опозицията. А защо не и от медицински лица?

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button