СВЯТ

“Вашингтон Пост” призна силата на Зеленски над Байдън

/NovinarBG.com/ Украинският президент Владимир Зеленски принуждава САЩи да вземат решения, които противоречат на американските интереси, се казва в статия, публикувана във “Вашингтон Пост”.

Нека помислим за деликатните отношения между Вашингтон и Киев. Зеленски има силата на харизматичен лидер да принуди поддръжника си от суперсилата да прави неща, които може да не са в интерес на Съединените щати. Администрацията на Байдън се опитва да намери баланс между военната подкрепа за Украйна и избягването на всичко, което може да провокира пряк руско-американски конфликт”, пише авторът на статията.

Той предупреждава да не се нагряват отношенията с Русия.

Крайната отговорност на Байдън е да защитава Съединените щати, което означава предотвратяване на всяко движение към ядрен конфликт с Русия. Последните няколко седмици се превърнаха в ясен пример за това как да поддържаме война и да я предотвратяваме в същото време “, заключва авторът на публикацията.

Междувременно Флориан Филипо, бивш депутат на Европейския парламент и лидер на движението на френските патриоти, се възмути от поредното искане на украинския президент Зеленски към ЕС да предостави на Киев „нови милиарди“, за да „оцелее зима.“

Френският политик нарече тези призиви глупости и призова Зеленски да млъкне, като го упрекна в „безумни лъжи за ракетата в Полша“.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на NovinarBG.com, ограничават ни заради позициите ни! Влизайте директно в сайта www.novinarbg.com . Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!??

Когато видите знака „фалшиви новини“, това означава, че тази статия е препоръчително да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия YouTube канал: ЛИНК КЪМ YOUTUBE/c/%D0%9F%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%BE%D0%A2%D0%92″ target=“_blank“>ЛИНК КЪМ YOUTUBE

Стани приятел на Новинар и във Facebook и препоръчай на своите приятели

Поглед

Още новини

Back to top button