Криминални Новини

Вижте как даскалът-педофил Велизар натиска ученичка (18+)

Вчера ви информирахме за скандалните снимки, които изядоха главата на учителя Велизар Балевски от ПМГ Благоевград, който натиска дванайсетокласничка. Даскалът се видя принуден да напусне Математическа гимназия, уличен в аферата.Учителят е преподавал музика и в Езикова гимназия, откъдето също е изгонен с прекратяване на договора му. Предлагаме ви скандалните фотоси, които не са подходящи за непълнолетни.

След като снимките стигнали до директора на ПМГ Николай Каращранов, той извикал учителя и му казал, че трябва да се разделят, заради негово непристойно поведение. Първоначално Балевски отричал, но като видял снимките, незабавно се подписал под разваления трудов договор.

Същото направил и в Езикова гимназия. Срамът му е голям. Ученичката от около 10 дни не се е явявала в училище, идват Великденски празници и след това още около 20-ина дни остават на абитуриентите до завършването им, така че е твърде възможно момичето повече да не се яви в училище, коментират преподаватели от двете училища, потресени от случилото се.

„Жалко е, това което се случи, коментираха учители. Балевски беше добър преподавател, свиреше на няколко инструмента, успяваше да мотивира учениците, направи момичешки хор, който се представяше блестящо, как така се е подвел, недоумяваме. Трудно говорят от инспектората за този случай. Лаконичният коментар беше “ Учителят вече не е учител, заради това си поведение“

Снимки: Pirinsko.com

Още новини

Back to top button