Криминални Новини

Водачът на автобуса е получил инсулт преди сблъсъка с камион край Ямбол

Рязко влошаване на здравословното състояние на шофьора на автобуса е причината за тежката катастрофа, която стана вчера сутрин на АМ „Тракия“ на разклона за Ямбол и Сливен, пише Флагман.бг.

Водачът на червената машина е получил инсулт, докато е бил зад волана и изненадващо е набил спирачки, навлизайки в насрещната отбивка. В този момент е връхлетян от камион, който се е движел по разклона, в посока изхода от аутобана, към Сливен.

Рейсът е на завода „Язаки“, който е най-големият работодател в региона.

Водачът на автобуса е бил откаран в болница, състоянието му вече е стабилно. Щетите по превозните средства са сериозни. Предницата на автобуса е помляна, предното панорамно стъкло е строшено вследствие на сблъсъка.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button