ОБЩЕСТВОУ Нас

Волгин, БНР за Божанков: Това същество трябваше да бъде разкарано от БСП отдавна

Булфото

Журналистът от Българско национално радио Петър Волгин изригна с нескрита омраза към отстранения от БСП Явор Божанков, заради антиПутин думи от трибуната на парламента, след като каза, че „Русия ще загуби тази война“:

„Това същество Божанков трябваше да бъде разкарано от БСП, още когато маршируваше с нацистоподобния умнокрасивитет по софийските улици. Сигурен съм, че то ще подаде молба за членство я в ДБ, я в ПП. Макар че може и едните и другите да откажат да го приютят. Те си имат много такива същества.

За какво им е още едно?“

Коментарите в подкрепа на Божанков обаче също не липсват:

„Достойно. Явор Божанков , за мен е чест че работихме заедно.“, написа бившият транспортен министър Николай Събев.

„Тази сутрин говорих с Явор Божанков по темите, касаещи днешния дебат. Явор е изключителен човек с принципи, на които малцина само могат да устоят и отстоят! В Явор ми беше надеждата, че там вътре в БСП все пак нещо е покълнало и то какво. Днес Явор беше изключен от ПГ на БСП защото имаше смелостта да защити достойнството и бъдещето на страната ни, изправяйки се срещу лъжите и манипулациите на Кремъл. Явор ще продължи да бъде в политиката, абсолютно съм сигурна в това! Да му мислят БСП. Или да бяха“, Кремена Кунева, ДБ. 

„Явор Божанков, браво и поздравления както за позицията, така и за изключването!

Не ти беше там мястото и без друго“, Весислава Танчева.
„В тежки съдбносни моменти най-добре се разбира кой кой е!! Когато имаш смелостта да си кажеш мнението и защитиш името, значи си наистина достоен да представляваш и защитаваш и избирателите си в Наредното събрание! Всички останали са просто … безлична прах в историята. Респект за Явор Божанков!“, Александър Дунчев. 

Още новини

Back to top button